AIA 360

Imunochemický analyzátor AIA-360 je kompaktní stolní analyzátor, který využívá unikátní koncept tzv. AIA-CUPů – 1 AIA-CUP = 1 test. Umožňuje použití primárních zkumavek, vyniká jednoduchou obsluhou pomocí dotykové obrazovky. Pro každý analyt je stabilita kalibrace minimálně 90 dní a lze pro něho nastavit až 2 aktivní kalibrační křivky. Výkon analyzátoru je 36 testů za hodinu. První výsledky jsou k dispozici do 20 minut.
Katalogové číslo 910168
Velikost balení 1 ks
Výrobce Tosoh Bioscience
Obor AIA

Pro více informací nás kontaktujte

PopisParametrySpektrum testůSpotřební materiálDokumenty
Plně automatický stolní imunochemický analyzátor vhodný pro všechny laboratoře pro statimová i rutinní vyšetření. Pracuje na principu enzymové imunoanalýzy s fluorescenční detekcí. Využívá unikátní koncept tzv. AIA-CUPů s lyofilizovaným konjugátem, ve kterých probíhá kompletní analýza (inkubace, promytí, detekce). Tento systém nabízí snížení spotřeby reagencií a nákladů na reagencie i likvidaci odpadu. Stanovení všech analytů vyžaduje pouze 10 minutovou inkubaci a první výsledky jsou vám k dispozici již za 20 minut.

Analyzátor je flexibilní, spolehlivý, s jednoduchou a velice praktickou obsluhou.

Poradí si s menší i velkou pracovní zátěží. Jeho výkon je 36 testů za hodinu s možností kontinuálního vkládání dalších vzorků bez přerušení chodu. U každého vzorku mohou být současně stanoveny až 4 parametry.






Jedinečná technologie AIA-CUP

  • 1 AIA-CUP = 1 test
  • dlouhodobá stabilita kalibrace
  • flexibilní, spolehlivý, s jednoduchou a velice praktickou obsluhou

jednoduše vložíme vzorky + AIA-CUPy a můžeme stisknout START