GX

Tosoh GX je analyzátor glykovaného hemoglobinu s přesnou separací a kvantifikací stabilní frakce HbA1c z plné žilní nebo kapilární krve. Pracuje na principu HPLC. Jeho obsluha a údržba je velice jednoduchá a maximálně automatizovaná. Rychlost stanovení je pouze 2,2 min a to včetně frakce variantních hemoglobinů.
Katalogové číslo 023130
Velikost balení 1 ks
Výrobce Tosoh Bioscience
Obor Glykovaný hemoglobin

Pro více informací nás kontaktujte

PopisParametrySpotřební materiálDokumenty
Tosoh GX je analyzátor glykovaného hemoglobinu s přesnou separací a kvantifikací stabilní frakce HbA1c z plné žilní nebo kapilární krve. Pracuje na principu HPLC. Jeho obsluha a údržba je velice jednoduchá a maximálně automatizovaná. Rychlost stanovení je pouze 2,2 min a to včetně frakce variantních hemoglobinů. Tosoh GX je analyzátor glykovaného hemoglobinu s přesnou separací a kvantifikací stabilní frakce HbA1c z plné žilní nebo kapilární krve. Pracuje na principu HPLC. Jeho obsluha a údržba je velice jednoduchá a maximálně automatizovaná. Rychlost stanovení je pouze 2,2 min a to včetně frakce variantních hemoglobinů.

  • separuje 6 frakcí hemoglobinu – HbA1a, HbA1b, HbF, HbA0, HbA1c-L a HbA1c-S + Hb VAR
  • analýza probíhá bez interferencí v přítomnosti variantních hemoglobinů HbD, HbS, HbC, HbE, HbF nebo dalších Hb derivátů jako lA1c, karbamylovaný Hb nebo acetylovaný Hb