H-500

Analyzátor močových proužků DIRUI H-500 je poloautomatický reflexní fotometr pro objektivní vyhodnocení indikačních močových proužků. Přístroj disponuje komunikací v češtině a vestavěnou termotiskárnou. Dokáže změřit 11 parametrů během 7 sekund a také umožňuje korigovat naměřené výsledky v závislosti na okolních podmínkách: teplota, okolní světlo, pH vzorku a abnormální zabarvení vzorku.
Katalogové číslo H500
Velikost balení 1 ks
Výrobce Dirui
Obor Analýza moči

Pro více informací nás kontaktujte

PopisParametrySpotřební materiálDokumenty
Analyzátor močových proužků DIRUI H-500 je poloautomatický reflexní fotometr pro objektivní vyhodnocení indikačních močových proužků. Vyhodnocuje osmiparametrové, desetiparametrové a jedenáctiparametrové diagnostické proužky DIRUI URISTIK H8, H10, H11, H11-MA. Přístroj umožňuje ve vzorku moči na základě barevné reakce analytů moči s reagenty na proužku kvalitativní nebo semi-kvantitativní stanovení urobilinogenu, bilirubinu, ketonů, krve, proteinů, dusitanů, leukocytů, glukózy, specifické hmotnost, pH a vitaminu C (nebo mikroalbuminu). Dokáže změřit 11 parametrů během 7 sekund (514 vzorků za hodinu) a také umožňuje korigovat naměřené výsledky v závislosti na okolních podmínkách: teplota, okolní světlo, pH vzorku a abnormální zabarvení vzorku.

Analyzátor DIRUI H-500 používá k měření moderní technologie se zdrojem tzv. „studeného světla“ s reflexním vyhodnocením. Tím je dosaženo minimálního ovlivnění měření vlivem okolních podmínek s dlouhou životností zdroje záření.