Pathfast

Pathfast je stolní automatický imunochemický analyzátor pro stanovení kardiálních markerů a markeru sepse presepsinu. Ke své práci používá technologii reagenčních kazet (1 reagenční kazeta = 1 test), která zajišťuje dlouhodobou stabilitu a přesnost měření. Analyzovaným materiálem může být plná krev, sérum nebo plazma a lze stanovit současně až 6 vzorků každých 15 minut. Jednoduchá je i obsluha pomocí dotykové obrazovky – stačí vložit kazetu se vzorkem a stisknout start.
Katalogové číslo 300929
Velikost balení 1 ks
Výrobce PHC Europe
Obor Pathfast

Pro více informací nás kontaktujte

PopisParametrySpektrum testůSpotřební materiálDokumenty
Pathfast je malý kompaktní stolní automatický imunochemický analyzátor pro rutinní i statimová vyšetření. Ke své práci používá technologii reagenčních kazet (1 reagenční kazeta = 1 test), ve kterých probíhá kompletní analýza (inkubace, promytí, detekce). Tato technologie usnadňuje práci, zajišťuje dlouhodobou stabilitu a přesnost měření. Pracuje na principu chemiluminiscence se separací pomocí magnetických částic s protilátkou značenou ALP.



Jednoduchá je i obsluha pomocí dotykové obrazovky – stačí stisknout vložit kazetu se vzorkem a stisknout start. Výsledky jsou vytištěny ihned po analýze a uloženy do integrované paměti. Výkon analyzátoru je až 24 testů za hodinu, přičemž prvních 6 výsledků je k dispozici již za 15 minut.